Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Badlaken

Met een badlaken van Strandlakenexpert bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De badlakens worden onderverdeeld in de categorieën: kinderbadlakens, grote badlakens, 2-persoon badlakens en luxe badlakens. De badlakens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste maat, soort en kleur te selecteren. Wanneer u op onderstaande afbeeldingen klikt krijgt u meer informatie en kunt u uw badlaken direct online bestellen.

Badlaken kopen

Bij de Strandlakenexpert heeft u de keuze uit vele soorten badlakens. De badlakens zijn van hoogwaardige merken als Essenza, Arkhipelagos en De Witte Lietaer. Dankzij deze kwalitatieve merken blijft uw badlakens langer zacht en kunt u extra genieten van een dagje aan het strand of aan het water. Elk badlakens heeft zijn eigen unieke eigenschappen, bedenk dus goed wat uw eisen zijn voordat u een laken aanschaft!

Grote badlakens

Strandlakenexpert heeft grote badlakens die een dagje strand mega comfortabel maken. Alle grote badlakens zijn er in 100 x 180 cm of 100 x 200 cm. De grootste badlakens, van onder andere 160 bij 200 cm kunnen ook door twee personen tegelijkertijd gebruikt worden.

2-Persoons badlakens

Een dagje strand is heerlijk om samen met je partner of kind te doen. Daarom biedt Strandlakenexpert 2-persoons badlakens aan. Ons aanbod bestaat uit prachtige badlakens die extra groot zijn voor 2-personen. Wij bieden badlakens aan voor 2-personen tot wel 220 of 240 cm breed groot.

Luxe badlakens

Comfort en luxe is heerlijk op het strand. Strandlakenexpert biedt de beste kwaliteit badlakens aan. Geniet op niet alleen een mooi, maar ook heerlijk zacht badlaken. Met de luxe badlakens van Strandlakenexpert geniet u nog meer van een dagje strand.

Verder bestaat ons assortiment uit: