Badlaken

Met een badlaken van Strandlakenexpert bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De badlakens worden onderverdeeld in kinderbadlakens, grote badlakens, 2-persoons badlakens en luxe badlakens. De badlakens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste maat, soort en kleur te selecteren. Wanneer u op onderstaande afbeeldingen klikt krijgt u meer informatie en kunt u uw badlaken direct online bestellen.

1 - 80 van 324

 
Strandlaken Beach Roze
SALE

Strandlaken Beach Roze

€ 19,95

€ 17,95

1 - 80 van 324

Badlaken kopen

Bij de Strandlakenexpert heeft u de keuze uit vele soorten badlakens. Luxe badlakens, kinder badlakens, effen badlakens, badlakens met print, grote badlakens of XXL badlakens voor 2 personen. De badlakens zijn van hoogwaardige merken als Essenza, Arkhipelagos en De Witte Lietaer.


Badlaken voor kinderen

Er zijn veel diverse badlakens voor kinderen met kleurrijke afdrukken. Leuke prints van strip- en filmfiguren zoals Hello Kitty en Frozen staan op de handdoeken. Een kinderbadlaken heeft veelal een formaat van 75 x 150 cm.


Badlaken groot formaat

Strandlakenexpert heeft grote badlakens die een dagje strand mega comfortabel maken. Alle grote badlakens zijn er in 100 x 180 cm of 100 x 200 cm. Er zijn ook nog grotere badlakens, dit zijn 2 persoons badlakens, deze hebben een afmeting van 160 x 200 cm.