Call It Fouta

alle strandlakens van Call It Fouta

Het Nederlandse merk Call It Fouta importeert traditionele hamamdoeken en fouta's uit Afrika aan. Een hamamdoek of fouta is multifunctioneel te gebruiken, als strandlaken maar ook als saunadoek of omslagdoek. De doeken zijn van een uitstekende kwaliteit en wegen bijna niets en zijn ondanks hun grootte zeer klein op te vouwen. Dit maakt een hamamdoek of fouta ideaal om mee te nemen op reis. U kunt de filter gebruiken om uit de ruime collectie van Call It Fouta uw gewenste maat, soort en kleur te selecteren of op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en direct uw hamamdoek of fouta van Call it te bestellen.
 

Call it Fouta

Dit Nederlandse merk staat bekend om haar hamamdoeken en fouta's. Call it Fouta importeert deze doeken uit Afrika. De doeken zijn licht van gewicht en met prachtige dessigns.


Fouta

Een fouta is vergelijkbaar met een hamamdoek van Call it Fouta, maar wat groter. Een fouta, door sommige geschreven als fauta, is zeer geschikt voor op het strand, want deze is licht van gewicht is, goed absorberend en snel drogend. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een fouta ideaal te grbuiken is om mee te nemen naar een dagje strand of op vakantie.


Hamam doek

Hamamdoeken kunnen dienen als strandlaken, saunadoek of omslagdoek. Een hamamdoek is namelijk heel licht van gewicht, snel drogend, goed absorberend en mega soepel. Hierdoor is een hamamdoek een comfortabele doek in gebruik en handig mee te nemen.