Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Grote badlakens

Deze bijzonder grote badlakens maken een zonnige dag op het strand of bij het zwembad nog aangenamer. Alle onderstaande badlakens hebben een 100 x 180 cm of 100 x 200 cm. Mocht u nog grotere badlakens willen, verwijzen wij u naar 2 persoons badlakens, deze hebben een afmeting van 160 x 200 cm. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om op maat, merk of kleur te selecteren. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw grote badlaken online te bestellen.

Badlaken XXL

Met deze extra grote badlakens van Strandlakenexpert maakt u anderen gelijk jaloers. De grote badlakens zijn verkrijgbaar vanaf 100 x 180 cm tot 160 x 200 cm. Daarnaast heeft Strandlakenexpert ook 2-persoons badlakens waar u heerlijk samen op kunt liggen. De grote badlakens zijn ideaal voor een dagje aan het strand, aan het zwembad of als u gaat picknicken.

Op Strandlakenexpert.nl worden meer dan 10 verschillende merken van grote badlakens aangeboden. Er zijn daarbij meer dan 150 verschillende grote badlakens, in verschillende maten, kleuren en designs, verkrijgbaar. Er zijn grote baddlakens die van een dikke badstof zijn gemaakt, maar ook badlakens die van luchtige en lichte stof worden gemaakt.