Slippers

Slippers zijn het ideale schoeisel voor in de zomer, perfect voor op het strand maar ook fijn voor dagelijks gebruik. Naast dat slippers uw zomerse outfit helemaal af maken lopen ze ook nog eens heerlijk comfortabel. Op Strandlakenexpert vindt u ook een grote collectie slippers van onder andere het bekende merk Havaianas. Deze hippe en trendy slippers zijn er in verschillende kleuren, modellen en maten zodat u altijd de juiste slippers heeft voor uw zomerse outfit!

1 - 80 van 122

 

1 - 80 van 122

Slippers kopen

De strandlakenexpert heeft slippers voor het hele gezin. Dames, heren, kinder en babyslippers in alle kleuren en modellen. Kies voor een comfortabele teenslipper, stevige slippers met ideale pasvorm, Havaianas of leren slippers. Slippers zijn ideaal voor op het strand of voor onder een zomerse outfit.


Materiaal

Strandlakenexpert biedt slippers aan gemaakt van hoge kwaliteitssplippers aan. Onze slippers van topmerken zijn gemaakt van onder andere rubber of leer. Klik op een paar slippers die uw voorkeur heeft en zie meer informatie over uw favoriet.


Kleur van je slippers

Slippers zijn functioneel, maar natuurlijk ook een mode item. Daarom hebben wij met zorg een diverse collectie samengesteld voor dames, heren en kids.


Onze merken

Slippers op Strandlakenexpert zijn er van verschillende merken. Wij hebben slippers van onder andere Havaianas, Ilse Jacobsen en Ipanema.