Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers

Slippers zijn het ideale schoeisel voor in de zomer, perfect voor op het strand maar ook fijn voor dagelijks gebruik. Naast dat slippers uw zomerse outfit helemaal af maken lopen ze ook nog eens heerlijk comfortabel. Op Strandlakenexpert vindt u ook een grote collectie slippers van onder andere het bekende merk Havaianas. Deze hippe en trendy slippers zijn er in verschillende kleuren, modellen en maten zodat u altijd de juiste slippers heeft voor uw zomerse outfit!

Slippers kopen

De strandlakenexpert heeft slippers voor het hele gezin. Dames, heren, kinder en babyslippers in alle kleuren en modellen. Kies voor een comfortabele teenslipper, stevige slippers met ideale pasvorm, Havaianas of leren slippers. Slippers zijn ideaal voor op het strand of voor onder een zomerse outfit. Strandlakenexpert biedt slippers aan gemaakt van materiaal met een hoge kwaliteit. Klik op een paar slippers die uw voorkeur heeft en zie meer informatie over uw favoriet.

Slippers dames

Het fijnste schoeisel voor de zomer zijn slippers. Slippers lopen heerlijk en zijn ideaal te combineren bij uw zomerse outfit. Daarnaast zijn slippers erg fijn om te dragen naar een dagje strand of zwembad. Geniet van de beste damesslippers. Kijk hierboven voor diverse maten en kleuren.

Slippers heren

Ook voor heren heeft Strandlakenexpert een uitgebreide collectie samengesteld. De lekkerste slippers voor aan het zwembad of strand. Met de slippers die wij aanbieden kunt u langere tijd lopen en optimaal genieten van een zomerse dag. Deze slippers zijn afkomstig van welbekende merken zoals Havaianas of Ipanema.

Slippers jongens

Ook voor kids is het fijn om op slippers te lopen in de zomer. Daarom heeft Strandlakenexpert een breed assortiment aan slippers voor jongens en meisjes. Er zijn diverse jongens slippers in allerlei maten, kleuren en modellen.


Verder bestaat ons assortiment uit: