Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Seahorse

alle strandlakens van Seahorse

Het bekende merk Seahorse, dat sinds kort onderdeel is van het kwaliteitsmerk Cinderella, staat garant voor badtextiel van een hoge kwaliteit. De collectie van Seahorse bestaat uit extra lange strandlakens met een lengte van 200 cm in plaats van de gebruikelijke 180 cm. De strandlakens zijn vervaardigd uit heerlijk zachte velours van 400 gram m² en verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om direct uw Seahorse strandlaken te kopen of gebruik maken van onze filter aan de linkerkant om de gewenste maat, soort en kleur te selecteren.

Seahorse strandlakens

Hierboven vind je alle producten van het bekende merk Seahorse. Dit merk valt onder Cinderella en is een groot merk als het gaat om badtextiel. De kwaliteit is uitstekend en de strandlakens en hamamdoeken zijn heerlijk zacht. Doordat de producten met grote zorg worden gemaakt kunt u er zeker van zijn dat de Seahorse collectie u van kwaliteit voorziet.

Seahorse roundie

Seahorse heeft ook hele mooie ronde lakens. Deze roundies zijn lekker groot en beschikbaar vanaf een diameter doorsnee van 150cm. Ideaal om samen op te liggen of om handig mee te draaien met de zon! Dankzij de mooie dessins vormen de ronde strandlakens van het merk Seahorse een goede toevoeging aan uw zomergarderobe!

Seahorse hamamdoek

Seahorse biedt ook hamamdoeken aan. Het materiaal van een hamamdoek 100% katoen en is daardoor voor lange tijd te gebruiken. Een hamamdoek van Seahorse is lekker licht en daardoor makkelijk mee te nemen op vakantie of gewoon naar het strand. De hamamdoeken zijn veelzijdig te gebruiken en drogen extra snel!