Seahorse

alle strandlakens van Seahorse

Het bekende merk Seahorse, dat sinds kort onderdeel is van het kwaliteitsmerk Cinderella, staat garant voor badtextiel van een hoge kwaliteit. De collectie van Seahorse bestaat uit extra lange strandlakens met een lengte van 200 cm in plaats van de gebruikelijke 180 cm. De strandlakens zijn vervaardigd uit heerlijk zachte velours van 400 gram m² en verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om direct uw Seahorse strandlaken te kopen of gebruik maken van onze filter aan de linkerkant om de gewenste maat, soort en kleur te selecteren.

1 - 80 van 83

 

1 - 80 van 83

Seahorse

Hierboven vind je alle producten van het bekende merk Seahorse. Dit merk valt onder Cinderella en is een groot merk als het gaat om badtextiel. De kwaliteit is uitstekend en de strandlakens zijn heerlijk zacht


Roundie

Seahorse heeft ook hele mooie ronde lakens. Deze roundies zijn lekker groot en beschikbaar vanaf een diameterdoorsnee van 150cm!


Hamamdoeken

Seahorse biedt ook hamamdoeken aan. Het materiaal van een hamamdoek 100% katoen en is daardoor voor lange tijd te gebruiken. Een hamamdoek van Seahorse is lekker licht en daardoor makkelijk mee te nemen op vakantie of gewoon naar het strand.