Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kinder Slippers

De zomer is een geweldige periode voor kinderen, die maar al te graag met water willen spelen en willen zwemmen. Wat is er nu idealer om tijdens die activiteiten slippers aan te hebben. Al onze slippers zijn geheel waterproof en kinderen kunnen deze gemakkelijk aan tijdens watergevechten of wanneer ze net uit het water komen. Hieronder zijn al onze kindermodellen te vinden in verschillende kleuren en maten, zodat uw kind de juiste slippers kan dragen. Wij bieden ook kinder slippers aan met extra bandjes, de voordelen van een sandaal en slipper in een.

Slippers kids

Veel van de kinderslippers modellen die wij verkopen zijn dezelfde als de volwassenen modellen alleen zijn het kleinere maten. Mocht u kleine voeten hebben, dan kunt u gerust ook slippers bestellen van de kinderslippers pagina. Zo zorgen wij ervoor dat voor iedereen de juiste slipper is te vinden op onze site. We hebben een mooi collectie voor meisjes, jongens en zelfs voor baby's!


Slippers meisjes

Meiden slippers zijn er in diverse variaties op Strandlakenexpert. De meeste meisjes vinden het heerlijk om op slippers buiten te spelen in de zomer. Er zijn prachtige slippers voor meisjes in mooie vrolijke kleuren en prints. Kijk hierboven welke slippers bij uw kind passen.


Slippers jongens

Lekker buiten spelen op fijne slippers is heerlijk. Strandlakenexpert heeft een breed assortiment aan jongens slippers. Met de slippers voor boys kan uw jongen optimaal genieten van het lekker weer.