Strandlaken

Wanneer u op zoek bent naar een strandlaken, bent u bij Strandlakenexpert aan het juiste adres. De strandlakens op Strandlakenexpert zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: kinderstrandlakens, grote strandlakens, 2-persoons strandlakens, strandlakens lichtgewicht en luxe strandlakens. Ieder strandlaken dat wij aanbieden is van een uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in diverse designs. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste maat of kleur te selecteren. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie of om uw strandlaken direct online te bestellen.

1 - 80 van 306

 
Strandlaken Beach Roze
SALE

Strandlaken Beach Roze

€ 19,95

€ 17,95

1 - 80 van 306

Strandhanddoek

Het perfecte strandlaken vindt u op dé Strandlakenexpert. Strandlakens zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft Strandlakenexpert lichtgewicht strandlakens, grote strandlakens, 2-persoons strandlakens, ronde strandlakens, strandlakens voor kinderen en luxe strandlakens. Strandlakenexpert heeft strandhanddoeken van hoogwaardige merken als Call it Fouta en HIP. Daarnaast heeft Strandlakenexpert ook fijne handdoeken van hun eigen huismerk


2 persoons strandlaken

Strandlakens voor 2 personen zijn heerlijk als u samen een dagje naar het strand gaat. Wij bieden hoge kwaliteit tweepersoons strandlakens. Met twee personen kunt u ook liggen op een strandlaken in een handige ronde vorm. Met deze roundies bent u helemaal bij de tijd.


Grote strandlakens

Een extra groot strandlaken is ultiem genieten op het strand. Zo kunt u comfortabel genieten met uw gehele lichaam op de handdoek.


Merken

Wij bieden onder andere strandlakens aan van Seahorse en van Call It Fouta. Seahorse staat voor hoge kwaliteit en heeft een collecie met extra lange strandlakens. Call it Fouta is een merk met traditionele hamamdoeken en fouta's uit Afrika. De doeken zijn van goede kwaliteit en wegen bijna niks. Daarnaast zijn de doeken lekker groot, maar toch klein op te vouwen.