Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ipanema


Het merk Ipanema vindt haar oorsprong in Brazilië. Al in 1971 produceerde Ipanema haar eerste schoensoort. Om precies te zijn zijn alle collecties van Ipanema gebaseerd op het mooie strand Ipanema Beach. De slippers zijn van zeer hoge kwaliteit. Het materiaal dat wordt gebruikt heet PVC, hierdoor is elke slipper uit de collectie van Ipanema heel zacht, soepel, comfortabel en bestand tegen water. De collectie Ipanema die bij Strandlakenexpert.nl te verkrijgen is bestaat uit slippers voor dames, heren, jongens en meisjes. Ontdek ons breed assortiment en koop vandaag nog Ipanema slippers online!

Ipanema

Ipanema produceert slippers al jaren. De collecties zijn gebaseerd op het strand in Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Het is een snel groeiend bedrijf dat inmiddels al in meer dan 90 landen verkrijgbaar is en meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar produceert. De collectie van Ipanema bestaat onder andere uit heren slippers die met veel zorg en kwaliteit worden gemaakt. De slippers worden gemaakt van PVC, hierdoor is elke slipper heel zacht, soepel, comfortabel en bestand tegen water.

Ipanema Lolita

De Lolita serie van Ipanema heeft slipeprs met opvallende glitterbandjes. Het mooie logo van Ipanema schittert in een metalic kleur op het bandje en maakt de slipper heemaal af. Laat je voeten stralen op het strand of aan het zwembad!

Ipanema Fashion

De Fashion serie van Ipanema is in een sandaal stijl. Het is een combinatie tussen slipper en sandaal en heeft de voordelen van beide! Dankzij het verstelbare gespje zit de slippers comfortabel om uw voet. De slippers heeft ook een leuk kindermodel.