Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers Dames

Slippers zijn niet weg te denken bij een lekkere zomer en ook voor dames zijn er op Strandlakenexpert de mooiste en meeste modieuze merken en modellen te vinden. Slippers worden al eeuwenlang gedragen tijdens warme dagen en daar is natuurlijk een reden voor. In ons assortiment zitten ook slippers met extra bandjes, een combinatie tussen een slipper en sandaal. Comfort gecombineerd met een fris en koel gevoel zorgen ervoor dat vele mensen slippers dragen en dat kan ook voor u gelden. Hieronder zijn allerlei verschillende modellen slippers te vinden en de ideale slipper kunt u binnen een paar dagen al aan uw voeten hebben om optimaal te kunnen genieten van de zomer.

Dames Slippers

Slippers zijn op de eerste plaats heel comfortabel om aan te hebben naar bijvoorbeeld het zwembad, strand of gewoon in uw tuin. Maar de laatste jaren zijn slippers onderdeel gaan worden van de Nederlandse mode en worden ze overal gedragen, buiten op straat, in de stad en zelfs op het werk. U hoeft uw mooie outfit niet meer te combineren met oncomfortabele schoenen of hakken, maar dit kan gewoon met één van de vele mooie slippers die onze site voor u te bieden heeft.

Havaianas slippers dames

Het merk Havaianas is wereldbekend vanwege zijn slipper collectie. Vooral voor dames heeft Havaianas een breed assortiment. De slippers zijn beschikbaar in verschillende modellen en worden versierd door mooie dessins.

Ipanema slippers dames

De Ipanema dames slipper collectie bestaat uit verschillende modellen en dessin. Zo heeft Ipanema enkele slippers met enkelbandje. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het zit ook nog eens extra comfortabel. Voor iedere dame is er een perfecte slipper beschikbaar!