Hamamdoek

Hamamdoeken kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, als strandlaken maar ook als saunadoek of omslagdoek. Dit komt door de unieke eigenschappen die dit doek kenmerken. Een hamamdoek is licht van gewicht, snel drogend, goed absorberend en heerlijk soepel. Door deze eigenschappen is een hamamdoek enorm prettig in gebruik en handig mee te nemen in uw koffer of tas. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw hamamdoek direct online te kopen.

1 - 80 van 83

 
Hamamdoek Kraft Call it (2-persoons)

Hamamdoek Kraft Call it (2-persoons)

€ 24,95

Niet in voorraad

1 - 80 van 83

Hamam handdoek

Helemaal hip op het strand? Met de lichtgewicht hamamdoek zit je dan zeker goed! Deze doek wordt steeds populairder en dat is ook hartstikke logisch. De doeken zijn heerlijk luchtig voor op het strand, aan het zwembad of in de sauna. De hamamdoek neemt vocht goed en droogt super snel. Hamamdoeken zijn daarom ideaal om mee te nemen naar het strand of als picknickkleed. Hamamdoeken zijn lichtgewicht en klein opvouwbaar waardoor de hamamdoek altijd in uw tas of backpack past. Daarnaast is de hamamdoek te gebruiken als handige omslagdoek voor als u zichzelf wilt bedekken. Hamamdoeken zijn tegenwoordig een echt mode-item en passen helemaal in de Ibiza-style. Een hamamdoek met print, franjes of in een effen kleur. Bij de Strandlakenexpert vindt u altijd een hamamdoek die bij u past.


Maat

Hamamdoeken zijn er in verschillende maten. Een kleine hamamdoek voor kinderen van 65x125 cm en juist hele grote doeken voor twee personen van 180x110 of 200x300 cm.


Merken

Hamam handdoeken zijn er van verschillende populaire merken. Opzoek naar een hamamdoek van Zus en Zomer of bijvoorbeeld van het uniek merk Pure Kenya? Strandlakenexpert heeft ontzettend veel merken!