Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pure Kenya

Pure kenya

Pure Kenya is een bekend merk en als enige importeur van de originele Keniaanse Kikoy strandlakens. De Kikoy strandlakens zijn vervaardigd uit stoffen die komen van de beste stoffenwinkels uit Kenia en kennen dan ook een hoge kwaliteit. De collectie van Pure Kenya bestaat uit verschillende kleurrijke motieven die ook na het wassen zeer kleurvast blijven. Alle producten van Pure Kenya hebben het label Pure wat als handelskeurmerk staat voor eerlijke en originele producten. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om de gewenste maat, soort en kleur te selecteren of op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om direct uw Kikoy te bestellen.

Pure Kenya producten

Hierboven vind je alle producten van het bekende merk dat Keniaanse Kikoy strandlakens importeerd, Pure Kenya. De collectie omvat veel diverse kleurige motieven die zeer kleurvast zijn. Wat de producten zo bijzonder maakt is dat ze allemaal puur en eerlijk zijn, vandaar ook de naam. Ook voor uw sarongs, strandjurken en lakens kunt u bij Pure Kenya terecht.

Roundie

Pure Kenya heeft ook prachtige ronde lakens. De diameter van deze roundies is lekker groot en beschikbaar vanaf 150cm! Ideaal wanneer u een heerlijk dagje strand gepland heeft met z'n tweeën. Dankzij de mooie vormen zijn de ronde strandlakens van Pure Kenya een ideale toevoeging aan uw zomergarderobe.

Gestreepte Kikoys

De gestreepte Kikoys zijn er populair en zijn heerlijk om mee af te drogen. De gestreepte Kikoys worden met de hand geweven in Kenia. De doeken wegen bijna niets, makkelijk mee te nemen dus! De Kikoys doeken zijn daarnaast ook nog eens veelzijdig te gebruiken en drogen erg snel.