Kikoy

Kikoys, ook wel bekend als hamamdoek of fouta, hebben een aantal eigenschappen waardoor ze zeer prettig voor in de sauna zijn. Deze doeken zijn namelijk licht van gewicht, vocht absorberend, snel drogend en soepel waardoor te gebruiken als omslagdoek. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw kikoy direct online te kopen.

1 - 80 van 82

 

1 - 80 van 82

Kikoy handdoek

Koop uw kikoy of hamamdoek gemakkelijk online bij de Strandlakenexpert. Kikoys zijn er in verschillende maten. Kies voor een kinder kikoy, extra grote hamamdoek of voor een 2-persoons hamamdoek. De kikoys zijn lichtgewicht, sneldrogend, vochtabsorberend en klein op te vouwen. Dit maakt de kikoys de ideale strandlakens om makkelijk mee te nemen in uw tas en op reis. Seahorse, Call It Fouta en Pure-Kenya zijn merken die geweldige kikoys maken voor het hele gezin.


Materiaal

Strandlakenexpert biedt Kikoys aan gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn er Kikoys van badstof, katoen of linnen. Klik op een Kikoy die u aanspreekt en zie meer informatie over het product.


Kleur Kikoys

Kikoys zijn luchtig, zomers en echte strand blikvangers. Kies uit onze grote collectie de kleur die past bij jou! Gaat u voor stone wash green of blue? Of kiest u liever voor een zomer roze Kikoy?