Strandhanddoek

De strandhanddoeken van Strandlakenexpert.nl zijn gecategoriseerd in badhanddoeken en kinderhanddoeken. Al onze strandhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste maat, soort, merk en kleur te selecteren of u kunt op de onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om uw strandhanddoek direct te bestellen.

1 - 80 van 305

 
Strandlaken Beach Roze
SALE

Strandlaken Beach Roze

€ 19,95

€ 17,95

1 - 80 van 305

Strandhanddoek

Een strandhanddoek of strandlaken mag niet ontbreken in uw strandtas. Strandlakenexpert heeft een groot assortiment verschillende strandhanddoeken. Kies voor een luxe strandhanddoek, strandhanddoek met print of in een effen kleur of voor een kinder strandhanddoek. De strandhanddoeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als badstof, katoen en velours. Voor grote strandhanddoeken vanaf 100 x 200 cm, luxe en zachte handdoeken moet je bij dé Strandlakenexpert zijn. De strandhanddoeken van Strandlakenexpert.nl zijn gecategoriseerd in badhanddoeken en kinderhanddoeken. Al onze strandhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Strandlakenexpert heeft strandhanddoeken van hoogwaardige merken als Call it Fouta en HIP. Daarnaast heeft Strandlakenexpert ook fijne handdoeken van hun eigen huismerk


Luxe handdoeken

Wij hebben een groot assortiment luxe strandhanddoeken. Bijvoorbeeld strandlakens xxl. Deze zijn heerlijk als u samen met uw partner of kind naar het strand gaat. Ook hebben wij heerlijke luxe roundies, strandlakens in een handige hippe ronde vorm. Met deze roundies bent u helemaal bij de tijd en ervaart u echte luxe.


Effen badlakens

Als u van simpel maar stijlvol houdt, kunt u kiezen voor onze strandlakens in effen kleuren. Uitstekende kwaliteit, verrassend zacht en past altijd goed bij uw badmode.


Merken

Wij verkopen effen badlakens van merken als De Witte Lietaer en van Call It Fouta. De Witte Lietaer is een Belgische linnenmaker en maakt zeer mooie en kwalitatieve linnen producten. Call it Fouta importeert traditionele hamamdoeken en fouta's uit Afrika.