Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Strandhanddoek

De strandhanddoeken van Strandlakenexpert.nl zijn gecategoriseerd in zwemhanddoeken, luxe strandhanddoeken, effen strandhanddoeken en kinderhanddoeken. Al onze doeken zijn van een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste maat, soort, merk en kleur te selecteren of u kunt op de onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om uw strandhanddoek direct te bestellen.

Strandhanddoeken

Een strandhanddoek of strandlaken mag niet ontbreken in uw strandtas. Strandlakenexpert heeft een groot assortiment verschillende strandhanddoeken. Kies voor een luxe strandhanddoek, strandhanddoek met print of in een effen kleur of voor een kinder strandhanddoek. De strandhanddoeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als badstof, katoen en velours. Voor grote strandhanddoeken vanaf 100 x 200 cm, luxe en zachte handdoeken moet je bij dé Strandlakenexpert zijn. Strandlakenexpert heeft strandhanddoeken van hoogwaardige merken als Call it Fouta en HIP.

Zwemhanddoek

Zwemhanddoeken maken een dag bij het zwembad of op het strand nog aangenamer. U kunt kiezen uit verschillende kleuren handdoeken. Ga voor een extra groot exemplaar of een kleinere, maar functionele handdoek die u makkelijk kunt meenemen.

Kinderhanddoek

Strandlakenexpert heeft verschillende strandhanddoeken voor kinderen van jong en oud. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Disney strandlaken, een strandlaken met Cars of een hamamdoek van Call it Fouta. Natuurlijk zijn deze leuke en vrolijke strandhanddoeken ook geschikt voor de ouders!

Luxe handdoeken

Wij hebben een groot assortiment luxe strandhanddoeken. Bijvoorbeeld strandhanddoeken xxl. Deze zijn heerlijk als u samen met uw partner of kind naar het strand gaat. Ook hebben wij heerlijke luxe ronde strandlakens in een handige hippe ronde vorm. Met deze roundies bent u helemaal bij de tijd en ervaart u echte luxe.

Verder bestaat ons assortiment uit: