Fouta

Een fouta is een soort hamamdoek maar is vaak wat groter van formaat dan een hamamdoek. Een fouta komt oorspronkelijk uit Tunesië en mag alleen deze naam dragen als deze daar daadwerkelijk ook vandaan komt. Een fouta is uitermate geschikt als strandlaken doordat deze licht van gewicht is, goed absorbeert en snel droogt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een fouta prettig in het gebruik is en erg handig mee te nemen op vakantie. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw fouta direct online te kopen.

1 - 80 van 83

 
Hamamdoek Kraft Call it (2-persoons)

Hamamdoek Kraft Call it (2-persoons)

€ 24,95

Niet in voorraad

1 - 80 van 83

Fouta kopen

Een fouta is een traditionele hamamdoek die in Tunesië is gemaakt. Foutas hebben een aantal voordelen. Ze zijn licht in gewicht, te gebruiken als omslagdoek, vochtabsorberend en drogen snel. Dit maakt foutas de ideale handdoeken voor op reis. Foutas zijn ook perfect voor tijdens het backpacken. Bovendien zijn de foutas tegenwoordig helemaal hip. Met een mooie gekleurde fouta steelt u de show op het strand of in het zwembad.


Materiaal

Strandlakenexpert biedt Fouta's aan gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit. Zo zijn er Fouta's van badstof, katoen en linnen. Klik op uw favoriete Fouta en zie meer informatie over het product.


Kleur van je Fouta

Fouta's zijn licht van gewicht, zomers en echte strand eyecatchers. Kies uit onze uitgebreide collectie de kleur die past bij jouw stranddag! Gaat u voor een Fouta in de kleur stone wash green of blue? Of wilt u liever voor een zomer gele Fouta?