Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers Heren

Slippers zijn niet weg te denken bij de ideale zomer en zijn zijn het ultieme zomerschoeisel tijdens de warme dagen. Want het is toch heerlijk om uw voeten te schuiven in lekker koele slippers in plaats van warme schoenen. En Strandlakenexpert kan u daarbij helpen. Hieronder is onze gehele assortiment heren slippers te vinden. Alle kleuren en maten zijn verkrijgbaar, waardoor u de ideale slippers voor u kunt uitkiezen en kunt genieten van uw zomer.

Heren slippers

Slippers zijn hét schoeisel voor in de zomer, ideaal voor op het strand maar ook heerlijk voor dagelijks gebruik. Onze heren slippers zijn bijzonder comfortabel. Wij hebben een diverse collectie heren slippers. Genoeg keuze uit hippe en trendy slippers in verschillende kleuren, modellen en maten!

Havaianas slippers heren

Havaianas zijn momenteel de populairste slippers die er te vinden zijn. En uiteraard biedt Strandlakenexpert de mooiste en beste modellen aan voor een perfecte prijs speciaal voor heren. De ideale slippers voor zomerse dagen of voor op vakantie.

Ipanema slippers heren

Het merk Ipanema is niet meer weg te denken uit de slipper branche. De slippers hebben een hoge kwaliteit en staan bekend om de opvallende dessins. Ook voor heren heeft Ipanema een speciale collectie opgericht. Kijk op onze site voor een overzicht van de Ipanema collectie voor heren!